Búsqueda avanzada

L'Elmer i el regal

Autor/es:

L'Elmer i el regal

Sinopsis
Un nou àlbum il-lustrat protagonitzat per l'Elmer, l'elefant de colors
La tia Zelda sap que l'avi Eldo volia que li enviés una cosa a Elmer... però és incapaç de recordar què era, o on era. Al costat d'Elmer, la tia Zelda va a buscar l'avi Eldo per resoldre el misteri. Què podria ser aquest regal?
La col-lecció d'àlbums il-lustrats d'Elmer està pensada perquè els més petits s'iniciïn en la lectura de manera divertida, alhora que es treballen valors com el respecte, el treball en equip, la superació i la generositat. Aquesta història d'Elmer, la més recentment escrita per David McKee, aborda un tema important: els oblits com una de les conseqüències de fer-se gran. Tractat amb afecte i dolçor, aquest és un llibre ideal per conversar amb els més petits sobre aquesta realitat de la vida.

Biografía del autor:

<P <B David McKee</B (1935-2022) fue un reconocido autor e ilustrador infantil de larga trayectoria. Conocido internacionalmente por Elmer, el elefante multicolor, sus libros han sido traducidos a más de 60 idiomas y han vendido más de 10 millones de ejemplares en todo el mundo.</P

Editorial EDICIONES BEASCOA, S.A.

Fecha publicación 09-02-2023

Edición : 1

Número de páginas : 32

ISBN : 978-84-488-6366-1

Tamaño:  237 x 206